Hej!

Gud va snö det har kommit i natt! Kom knappt ut med bilen, som tur är kör jag en Volvo. Helt sjukt vad jag älskar bilmärket. Kan ha att göra med att jag jobbat på Bilbolaget ett halvår och verkligen fått så mkt med mig därifrån.

Den nya xc90 är ju helt galet fin bil. 1/3 bjuder vi upp till tjejkväll där och det ska bli grymt kul att få komma tillbaka i bilhallen för ett ögonblick.

Har varit lite kedig ned barnen i helgen och inte bloggat alls nästan. Slänger in en av några bokningar sen förra veckan här nedan. En tjej som gillar färg, vi valde då bla några av de nya skuggorna som kommit in i butiken ,  Modest och Trust . Dagens makeup kommer senare… Keep in touch!

Kram Maja”

Produktinfo

Skin serum- primer för basen, helt oljefri!

Studio foundation Ultra, Sandy

Cover all mix concealer

HD powder Alabaster

eyepencil vanilla, Metal

Wonder powder Sinai highlighter!

Blush microshadow Hero

Lippencil Forbidden kiss

Lipstick Obsess

Lipgloss Bellflower

Tri brow colour Brunette

Max lashes mascara

image