Hej!

Penslar och redskap är de viktigaste man har när man jobbar med makeup anser jag. Vi på MUS har länge varit stolta över våra borstar, pincetter mm men har även på detta område förbättrat oss. Sortimentet har utökats och kvallan” på håret blivit ännu bättre. Idag kan du välja på ett 40-tal olika varianter bland makeup bortarna! Som ni redan vet så är inga produkter testade på djur och håret i borstarna är av bästa syntetiska hår du kan tänka dig på marknaden. Otroligt kul att många börjar upptäcka dem och känna skillnad på tidigare.

Personligen älskar jag :

#400 Powder

#401 Foundation large

#403 Concealer

#404 Stripple (contouring)

#501 Blush angel (snedskuren)

#703 Eyeshadow large

#704 Brow angel

#709 Blender large

#710Eyeliner angel

img_5539

Vi får en del frågor om våra produkter innehåller denna ingrediens, Polyaminopropyl Biguanide, men det gör den inte i våra produkter.Det har förbjudits av Läkemedelsverket men finns fortfarande i en del produkter på marknaden men inte i någon av våra produkter.

Kom in och rensa sminkväskan, vi hjälper dig gärna hitta det du söker el inspirerar dig i allt nytt!

Trevlig kväll!

Mariann