Hej!

Dagen rubrik Cava! Föredrar champange om man får säga:-) En av våra bäst säljande ljusa ögonskuggor är just ””Microshadow Cava”. En champange färgad shimmrande skugga som är lite krämigare i konsistensen. Passar till det mesta.

I em presenterar vi första looken för i år, ”LOVE”. En alla hjärtansdag inspirerande look som går i mjuka varma och kalla vardagsfärger. Ni kommer så klart få tips på hur ni piffar upp denna look för kvällen med! 17:30 drar vi igång! Välkomna!

(Har fortfarande inte lyckats byta objektiv till kameran, ledsen för den dåliga upplösningen) Blir till att önska sig i födelsedagspresent:-)

Hoj!

M

Övrig produktinfo

Skin serum

Studio foundation sandy

Cover all mix

Blothing powder

Wonder powder Sahara

Eyeprimer

Microshadow Smog, cava

Gel eyeliner

Multilash mascara

Blush Lush

Lippencil Very berry

Lipgloss Couture