Hej Måndag!

Då var vi inne i Feberuari, min och brorsans månad. Det är för övrigt en lugn period men eftersom butiken snart kommer byta skepnad så får tiden gå till att planera kring det. Dessutom är det dags för Kick off i Sthlm på Huvudkontoret. Ser verkligen fram emot en fantastisk vår och sommar …

Fram tills dess glittrar vi vidare med andra nyheter. Vi har tex fått många nya eyedust och stardust! En lös shimrig skugga som ger en otrolig effekt till dina ögon. Syns kanske dåligt här pga min sämsta kamera i världen:/ inte bästa polare just nu, han och jag men får stå ut med varandra ett tag till.

Idag blev det en av det röda ”Foxy”

Produktinfo

Smoothing primer

Matt foundation milk

cover all mix

Mellog yellow (Banana powder)

Eyeprimer

Microshadow Magic, Pinkfrost, Cupol

Eyedust Foxy

Liquide eyeliner black

Max lashes mascara

eyelash 13 mm

Lippencil sauvage

Lipstick Mauvery Berry

BlushRitsona red (Även i globen)

Ha en skön dag!

M

 

IMG_7015