Hej!

Igår hade jag en mkt trevlig kund på besök. Extra roligt när man känner varandra så pass väl som jag och Åsa gör. På ett sätt vuxit upp tillsammans i och med att jag var mkt dagbarn hos hennes mamma när man var liten. Har en hel del att tacka dem för under min uppväxt… Åren går och livet förändras på olika sätt hela tiden. Därför är vissa möten extra kul när man inte setts på så lång tid.

Åsa kom på en privat makeup lektion där jag fick göra henne extra fin inför kvällens evenemang. Jag använde mig utav vår nyaste kollektion i sortimentet ”Diamond!”

Här är före och efter samt produktinfo.

Skin serum

(återfuktande och mjukgörande serum som hjälper concealer och foundation att bli er lättarbetat på huden. Rosmarin, Salvia , GIngo biloba är några nyttiga ingredienser i den. Passar alla hud typer och är älskad av både make up artiser och kunder med torr hy!)

Studio foundation Sandy

Cover all mix pen

HD powder Nude (Detta puder beskriver jag bäst som att ”dra ett filter över” Sjukt bra!

Eyeprimer clear

Highlighter Högt upp kindben Blush Suger pink och cashmere i samma produkt! (diamond)

Microshadow Trio Diamond

Eyedust Surface, Puce

Lippencil Russian Bordeaux

Lipgloss Couture

Eyebrow Tri brow sensation Auburn

Max lashes mascara

Eyelash Miss

 

 

/Mariann”

 

 

image1