Hej!

Jag måste bara börja med att be om ursäkt för detta inlägg som jag publicerade förra veckan.  Skapade inlägget på telefonen med T9 funktion och samtidigt korrekturläste jag det ej, innan det publicerades som ni märkte.

Här kommer den rätta versionen …

”Vilket snöoväder vi vaknar upp till här i Ö-vik.

Rent bedrövligt för golvet här i butiken, men antar att det bara är att gilla läget. Kommer ibland hem efter jobbet med skavsår i händerna från skurkäppen som gått varm hela dagen! Så jag uppmanar alla att ta utav er skorna innan ni går in framöver ….

Nä skoja bara, brukar skämta med er kunder ibland när ni stiger in och man nyss skurat och torkat:-)))) tvärt om, det känns kul att efter en hel dag se fotspåren av all smuts,snö och grus som gått i butiken, positivt! Så fortsätt med det!

Dagens makeup är lite ryskt inspirerat.

Produkt info:

Börjar alltid med vår fantastiska puder primer. (Smoothing primer) utjämnande och håller basen matt i 12h. Ett Måste i detta oväder!

Studio foundation beige / sandy

Cover alla mix concealer

HD-Powder Nude

Eyeprimer

Moonshadow Peachy, Denim

Eyedust puce

Black eyeliner svart

Multilash mascara

Tri brow Auburn

Blush Seashell

Lippencil Bordouex

Läppstift Stage

Lipgloss Virgin

Ha en skön helg!

Kram Maja ”

IMG_6966IMG_698212592474_1012996458774317_5658881833980617071_n