Hej!

Nu äntligen har planeringen inför omvandlingen av min butik Make Up Store i Övik tagit fart. I mitten på Mars händer det grejer vill jag lova.  Butiksinredning kommer förnyas, belysning förbättras, kursstationer utvecklas, byte av golv, fasad och ny logga utformas. En storsatsning jag bestämt mig för att göra under året just för att jag älskar konceptet och det jag gör. 

Tiden är kommen och på söndag börjar vi riva bakutrymmet! Butiken kommer vara öppen som vanligt ända tills golvet mm ska läggas. Återkommer om det längre fram. 

Jag hoppas ni kunder kommer uppskatta förändringen lika mkt som jag och fortsätter stötta verksamheten även framöver!

I morgon åker jag ner till Sthlm för att planera in de sista detaljerna och träffa de andra härliga kollegorna under 2 kick off dagar på HK. Under tiden träffar ni duktiga Fanni i butiken, gör gärna ett besök och få hennes personligt bästa make up tips! 

Vi ses till helgen!

Stor kram på Er!
/Mariann