God kväll!

Har idag haft besök av min kära storasyster med familj. Helt underbart.  Blir inte lika mkt gjort de dagar man får finbesök i butiken direkt:-) Så härligt att träffas igen, efter att det blir långt mellan gångerna. Jag trodde jag jobbade mkt, men som CFO för Universal films i London har man en hel del och stå i också:-) Ser fram emot sommaren redan så vi nog ses igen. 

I butiken har det kommit så mkt nytt att jag inte vet vart jag ska ”he” allt:-) Tur att nya inredningen anländer snart så var sak har sin plats. Ni kunder får helt enkelt stå ut ngr veckor till i röran tills allt händer. Passa på att lösa in presentkort och boka kurser innan vi stänger ngr dagar under påskhelgen för total renovering. 

På torsdag är det klubbkväll som vanligt kl 17:30 och då  visar vi bla  Linda Hallbergs look Mono. Ta med en vän och låt er inspireras. Grymma erbjudanden när vi nu ska bort med de gamla och in med det nya. Ring butiken för bokningsbekräftelse. (Begränsat antal platser)

I morgon Onsdag 24 Feb kommer butiken stänga kl 17 alltså 1 h tidigare pga utvecklingssamtal.

Glöm heller inte att denna vecka är det 20% rabatt på hela sortimentet. Vi firar Make Up Store 20 år!

Trevlig kväll, God Natt!

Maja”

Produktinfo

Smoothing primer

Matt foundation Vanilla

Cover all mix

 HD powder

Blush Carmel

Lippencil Perfect Pink

Lipstick Pink

Lipgloss Elegance

Eyeprimer

Moonshadow Denim (fullständigt älskar dessa ögonskuggor som ger en 3d känsla!)

Microshadow Old lace, Charocal, Pollution

Eyepencil Darkest Shadow

Multilash mascara

Cake eyeliner black

Stardust  Nightlife

Eyelashes Miss

Tri brow premium Blonde

 

IMG_7260

IMG_7254

 

IMG_7285

 

IMG_7280

image