Hej!

Idag har vi haft en ung duktig och kanske blivande makeupartist hos oss! Hon hade sin mamma med sig och fick möjligheten att både gå på sminkkurs och sedan lära sig sminka andra. Mamma fick äran att vara modell och det blev super bra. Grymt imponerad över hennes teknik och förhållande till produkterna.

Med hjälp av vår duktiga personal i butiken blev resultatet fantastiskt.

Framöver kommer ni kunna boka flera olika sorters tjänster (kurser) just för att framhäva din skönhet el bara få komma och bli ompysslad en stund. Välj vad ni vill fokusera på el gå på en full makeuprådgivning inkl  hudvårdsbehandling!

Bryn plock och färg är ngt vi erbjuder dagligen på drop in i mån om tid.

Bokar du en makeuprådgivning under April månad bjuder vi på just detta!

Varmt välkomna till oss på Make Up Store i Örnsköldsvik!

IMG_7553IMG_7543IMG_7548IMG_7549IMG_7551