Hej på Er!

Dåligt samvete över att uppdateringarna inte flyter på som vanligt ibland här på bloggen men nu är det ordning och reda på torpet igen. Jobbar de flesta dagarna i butiken men ibland händer det att jag och mina härliga tjejer åker på road trip oftast i samband med musik event dyl. Passar då även på att ta med mig jobbet och frilansa på annan ord om det finns möjlighet.

Nyss hemkommen och kan stolt presentera ngr nyheter i butiken som ramlat in under tiden. Först ut är:

Velvet liquide lipstick

”En lätta flytande läppstift med en elegant, matt finish”! Denna produkt har efterfrågats ett tag och vi har äntligen fått in 3-6 härliga nyanser! Detta tror jag blir en av de hetaste produkterna i sommar! Vad är bättre än att kunna dricka och äta utan att läppstiftet åker i linjer el utanför. Denna måste bara testas, sitter tills du verkligen VILL avlägsna det! En super hit och 6 stjärnor av 6 möjliga i min ögon. Tackar är ordet!

Övrig produkt info kommer här:

BAS:

Smoothing primer

Studio foundation Sandy

Eazy cover all mix

Loose powder Pale

Wonder powder Mojave

ÖGON:

Eyeprimer

Moonshadow Copper

Microshadow Enigma, Meteor, Fashion

Liquide eyeliner black

Eyelash Miss

Multlash mascara

BRYN:

Brow promade brunette

LÄPPAR:

Liquide listick St.Tropez (överläppen) Dubai (Under läppen)

 

Trevlig måndag kväll!

 

/Mariann

IMG_831513043658_995684423842362_6374825444926858325_n