Hallå där!

Under hela Maj månad så kan ni som inte testat vår super mascara ”MULTILASH”köpa den till 50kr rabatt! Ni som redan testat den och behöver en ny, pass på under månaden ut! Varför vi nästan bara säljer denna universal mascara beror på att den är vattenresistent. Det innebär att den håller i regn och rusk utan att falla men den går lätt att tvätta bort utan ngn speciell rengöring för vattenfasta produkter! Den både förlänger och bygger samtidigt  genom en speciell teknik som vi delar med oss utav i butiken. Oljefri dessutom och fungerar utmärkt till er som bär fransförlängning! I och med det naturliga vaxet blir fransarna ”bläcksvarta” och håller sig uppe hela dagen. Jag personligen kommer aldrig byta igen!

Igår fredag 13:e hade vi några kunder som bokat in sig i samband med AW mm.

Pass på du med, nästa fredag finn ett fåtal tider kvar på em!

Trevlig lördag!

Maja”

 

Produkter:

Sculpt exellance coconut

eazy cover all mix

wonder powder Mojave

Gleam dreame bronze

Microshadow White, Cotton Candy, Pollution, Monty

Eyedust Groovy

Cake eyeliner black

Multilash mascara black

Tri brow colour blond

Lip gloss sand nude

Contouring kit medium

Eyepencil Snowflake