God eftermiddag,

Var precis på väg ut genom butiken för att handla lite gott inför morgondagens vip kväll då jag möts av en mopedolycka. Väldigt otäckt och jag hoppas verkligen att det gick bättre än va det såg ut för killen.

Under tiden sjunger studenter för full hals och njuter av den tid som kommer framöver i veckan. Vi har många bokningar på studentbalen i vanlig ordning och det ska bli otroligt kul att ta emot er alla som bokat! Vi är samma make up artist -team nu som de senaste 10 åren under baldagen. Känns tryggt att ha otroligt duktiga och erfarna makeup-artister runt omkring sig i butiken. Då som nu.  Jag är tacksam, glad och stolt över er!

Självklart fäster vi fransar på alla baltjejer som vill, ett alt är  eyelash 13mm för att spetsa till ögon makeupen.

Produkter i övrigt

Smoothing primer

Sculpt Exellance Corn

Eazy cover all mix

Compact powder Beige

Wonderpowder Kalahari

Duo contouring light

Prow promade brunette

Lipgloss sensation Satin

Gloss Virgin

Microshadow Brown Suger, Deadly, Smog

Multilash mascara

/M