Hejsan!

Önska jag kunde säga äntligen fredag men får ”tjå” mig en stund till. I helgen verkar det vara fullt pådrag i stan, vi är helt fullbokade både i morgon fredag och lördag Vilket är riktigt roligt. Alltid kul att jobba helger när det är rörelse och dagen flyger förbi! Ni träffar duktiga Josefin och Karin dessa dagar och de hjälper er att hitta rätt färger och produkter till sommaren och alla tillställningar framöver. Själv ska jag ner på ett ”beautymöte” samt andra trevligheter i Tokholm. Hoppas på väder som alltid.

Här kommer lite helginspiration från mig ialf!

Trevlig helg på er!

Kram Maja”

Produktinfo:

Smoothing primer

Liquide foundation olive

Eazy cover all mix

Dual foundation Bangkok

Wonder powder Mojave

Eyeprimer

Microshadow Savannah, Pinkfrost/Old lace, Flora

Eyedust Lilac

Eyelashes Miss

Lippencil Soft

Lipstick Mauvy Berry

Blush Carmel

Max lashes mascara

Tri brow colour

IMG_9347IMG_9366IMG_9362