God morgon!

Länge har vi haft den mest populära concealern Cover all mix i sortimentet. Den trefärgade ultimata produkten jag någonsin skådat. Den har otroligt hög täckningsgrad och samtidigt ger en naturligt och sammetslen känsla på huden. Concealern är indelad i tre olika färger just för att neutralisera de olika färgerna i hyn. ”Röd” motverkar blåa partier så som mörka ringar under ögonen, ”Gul” neutraliserar alla röda partier så som blodkärl på kinder näsa mm, ”Beige” kan användas på alla partier i ansiktet el blanda ut med de andra beroende på hur mörks under ögonen el starka blodkärlen är. 

Så ni som inte redan visste så finns denna ultimata produkt också i pennform. Jag gillar dessa för att de är enkel att ”rita och bättra på om så oönskad samt ta med”!Dessutom kan du köpa färgerna var för sig! Ibland använder man kanske ena färgen mer än de andra:)

Glöm inte pennvässaren! 

Kom in så visar vi! 

Trevlig Tisdag