God kväll!

Idag kom det varor och en massa nyheter till butiken! Bl.a. En helt ny foundation -Instant Perfection-

Denna skönhet är för er som gillar en lätt och naturlig bas. En typisk sommar produkt som ger en lätt highlight effekt på hyn. En foundation som passar vid alla tillfällen och ger ett fantastiskt naturligt intryck! Mitt tips dock är att alltid lägga smoothing primer under för ett mer långvarigt resultat! 

Jag pratar om en produkt som jag själv kommer bära vardagligen och varva med Sculpt Exellance vid festligare tillfällen. Den kommer definitivt passa alla olika hudtyper. Berikad med E-vitamin och helt paranenfri! 

Ni som för det mesta upplever huden som torr, kommer älska denna, särskilt under hösten och vintern då vi väntar oss torrare luft..

Kom in och prova ut din färg! 

Trevlig kväll!

Maja