Hej Onsdag!

Så skönt att skoldagarna fortsätter i veckan. Att få bli solkysst och känna sig piggare i kropp och knopp! Som ni redan vet kräver mer färg i hyn mer färg i makeupen! Rosa, lila, oranga toner kanske inte är de första ögonskuggora man kan tänka sig ha i sminkväskan. Men tycker själv kombon blir effektfull och samtidigt somrig! 

Idag har vi några luckor i schemat för att ge plats åt er nyfikna kunder just på vår fantastiska färgkosmetik! Ta med en vän och droppa in på 12 min färgkonsultation utan kostnad! Dessutom har vi fantastiska sommarerbjuda som gäller tom 15/8! 

Vi ses på Storgatan 3 i Övik!

/Mariann 
Produkter info
Skinserum

Cream to powder Hazelnut

Cover all mix

Compact powder beige

Wonder powder Gobi

Eyeprimer 

Microshadow Magic(lila), Cotton Candy (rosa), Cosmopolitan (orange/corall)

Eyepencil Datkest Shadow, black

Max Lashes mascara

Eyelashes Miss

Tri brow Brunette 

Blush Ritsona Red

Lippencil Fabulous Rose 

Lipgloss cherry blossom (burk)