Hej!

Sitter på jobbet och bläddrar igenom gamla fotomappar från alla möjliga makeupshower vi gjort under dessa 12 år som jag snart hållit på i Örnsköldsvik och drivit Make Up Store.

Fantastiskt roligt och rörande att blicka tillbaka, och faktiskt reflektera över alla goa människor man har och haft runtomkring sig under åren. Inte alltid lätt att knyta ihop säcken och anordna stora event idag eftersom konkurrensen hårdnar och samtidigt vill vi skapa ngt nytt folk inte sett förut. Det krävs en hel del av både oss som jobbar och alla andra inblandade parter för att det ska fungera professionellt. Just evenemang som dessa, är det absolut det roligaste bitarna i mitt jobb. Att få dra igång allt, möta nya coola människor, utveckla min personal och försöka hålla i så många trådar som möjligt, samtidigt:-))

Istället för ett vanligt blogginlägg delar jag därför med mig utav lite roliga showbilder. Hoppas ni uppskattar det samtidigt som ni kan börja längta efter en ny show/Evenemang framöver! Kommentera gärna och tyck till om just dessa slags evenemang.

Ska vi köra snart igen, vad tycker ni?

Kram Mariann