Hej!

Dagarna och klockan springer verkligen iväg när man är utomlands! Jag har förmånen att tillbringa de sista dagarna på min semester i Palma, Spanien. Otroligt varmt men skönt och makeup lägger jag mest på kvällarna innan middagen. I denna värme känner man hur viktig och suverän våran puder primer Smoothing primer är ihop med Sculpt foundation och /eller Miniralpuder ”wonderpowder” Gobi!

Andra produkter som Make Up Store ändrat om och som verkligen fick sättas på prov nu var Waterproof mascara , läppennorna och Rouget. För att inte prata om de nya prow promade (brynvaxet)! Har badat hela dagen och dessa sitter på sin plats än!  

Vi satt och svettades i 32gr varmt och produkterna håller verkligen! Jag brukar alltid vara skeptiskt till allt nytt och som förändras,men här fick jag verkligen svart på vitt att produkterna håller i ”vått och torrt” 

Här är jag och min svägerska Erica som testar rouget Fresh Rose! Ett matt somrigt rouge med en lite kallare ton.

En annan ”must have” produkt som jag aldrig kommer ge upp är våra Gleam Dream! Världens bästa highlighter och eyeprimer i ett!  Bronze el Rose är väl de mest gångbara:)

Förutom det så vill jag påminna er om fredagens aktivitet i butiken👇

Glöm inte anmäla er till vår kostnadsfria Vip kväll 5/8 kl 15-18, ta med en vän och få hjälp att hitta rätt foundation med tillbehör mm! Just basen och foundation är det få som slår oss på. Nyheterna som kommit in är värt att testa! Tänk vad basen gör i makeupen!?

Produktinfo:

Smoothing primer

Sculpt Exellence Cinnamon

Reflex cover Dark

Wonder powder Gobi

Gleam dream

Marbleshadow Rosso Assiago, Peach

Lippencil Soft

Lipgloss Charm Pink

Blush Suger Pink

Trevlig vecka! 

Kramar från Mallis
/Mariann Domeij