Hej!

Igår hade jag en härlig dag, var ledig och bara återhämtade mig från en intensiv vecka. Idag är jag på plats och väntar besök från Parkskolan som kommer och gör en undersökning och vill ha inspiration o företagande mm. Känns kul att få dela med mig utav min erfarenhet och kunskap jag byggt på mig under snart 12 år jag hållit på.

Här kommer dagens makeup med mina favorit nyanser som jag ofta sminkar mig i, violetta toner från 12 shades of monshadow

 

Ha en bra Tisdag!

 

Produktinfo:

Smoothing primer

Liquide foundation Vanilla

Eazy cover all mix

HD powder Porclain

Wonder powder Kalahari

Eyeprimer

Premium brow color brunette

Volume mascara

Blush sup powder Beam

Eyepencil snowflake

Miroshadow Smog, White

Stardust Groovy

Lippencil Fabulouse rose

Liquide lipstick Cashmeer

Eyelash Miss