Hej kära kunder!

Idag har jag introducerat en ny härlig tjej i butiken som kommer att börja jobba extra hos oss i vinter. Amanda Domeij har tidigare varit medverkande som modell när vi gjort olika visningar och har även erfarenhet inom handel, hotell och restaurang. Kosmetik och skönhet har alltid varit ett starkt intresse och nu får även hon möjlighet att få utvecklas inom området. Jag är glad och stolt över alla mina tjejer och hoppas vi får en kanon säsong tillsammans. Ni kunder har mkt roligt att se fram emot och aktiviteterna ökar så småningom i butiken då ni kommer se mer alla nyheter inför vintern:-)

Idag har Amanda lagt en fantastisk bas med produkter vi rekommenderar till alla hudtyper.

Fukt kräm All time

Skin serum primer

Sculpt Exellence Corn och Coconut

Smoothing cover concealer Nude

Mellow yellow matt gult puder som ljusar upp partier i ansiktet tex under ögon och t-zonen

Compact powder transulent

Contouring kit Medium

Compact powder Choclate används som kall brun rouge

Blush Suger Pink

Ögon:

Microshadow Smog, Louder, Copper

Multilash mascara

Lipstick Preppy

 

Trevlig Onsdag!

 

 

Mariann

img_9825img_9836