Halloj!

Dagarna springer iväg och snön har redan kommit. Hjälp vad fort det gick, på gott och ont:-) Ventilationen verkar ha lagt av här i butiken så det har varit iskallt ett tag, därav vi jobbat med ytterkläderna på! Burr, nu är det lite bättre men hopas få hit nån snart som fixar detta:-)

I helgen var en fantastisk helg! Många härliga sminkningar på schemat. Det var ju allhelgona”, och vi hade full rulle hela fredagen med bokningar och kunder som ville få tips hur de lyckas med sin Halloween makeup.Vi avslutade med en grymt härlig grupp som kom tillsammans för att fortsätta vidare på lokal lite senare: Dessa kvällar/AW/VIP/Födelsedagsfirande/Möhippor och mkt mer som går att boka när som faktiskt, tack vare vår fantastiska lokal på nedre plan. Vi jobbar med att ständigt utveckla verksamheten och vårt mål är att alltid se till att ni kunder är nöjda och tillfredsställda när ni lämnar butiken. Nu ligger schemat ute ända fram till nyår, så gå in redan nu och boka in er grupp en kväll el varför inte bara uppdatera sminkväskan och boka en privat makeupkurs!

På fredag hälsar vi anställda inom Mätze Board varmt välkommen till oss!

Väl mött!

https://www.bokadirekt.se/places/16174

IMG_0199.JPG