God morgon!

I går rasade det in 8 nya färger till läppstiftsfamiljen”. Jag fastnade direkt för det mörkaste som ser näst intill svart ut i förpackningen men som ger en djup plommon röd nyans till läpparna. Denna får det bli till julfesterna framöver! En vattenresistent läppenna är att föredra då man applicerar röda läppar”. Att fylla i hela läppen med pennan innan skapar ett bättre djup och sitter 10 gånger längre än utan. Du slipper också att läppstiftet ”blöder” under dagen. Man behöver heller inte sugrör i glaset bara för läppstiftets skull:-)

I kväll ska jag själv på en julfest med Hollywoodfru tema. Det blir spännande och roligt. Känns som att jag är minst lik ”Gunilla” så den profilen behöver jag inte oroa mig för att efterlikna…Känns som läppstiftet kan vara en viktig detalj här:-))) Får se om jag lyckas slänga in nån trevlig bild under kvällen jag kan dela med mig:-)

Ha nu alla en riktigt trevlig helg! Glöm inte köpa presentkort åt er käresta i julklapp!

Vi ses!

Julkramar!

Mariann

img_0538