Jag vill passa på att tacka alla kunder och medarbetare och Make Up Store för allt ni har gett mig och butiken den här tiden. Jag är oerhört stolt över vad vi inom företaget presterat dessa år, och jag hoppas att butiken även i fortsättningen kommer att blomstra i samma anda ihop med den nya ägaren! 

Ja nu är det dags att vända blad och gå vidare. Jag är både smickrad och överväldigad och förväntansfull så klart, över min nya tjänst som platschef inom företaget Norrskydd i Övik. Jag har redan fått ett bra mottagande och jag ser fram emot att få anta den nya utmaningen.

Make Up Store kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat och kunskapen jag byggt upp genom åren är väldigt kul att ha med sig i bagaget i framtiden. 
Josefin och Karin mfl duktiga tjejer kommer finnas kvar i butiken, så boka gärna din makeupkurs med dem fortsättningsvis. 

I morgon är det nyårsafton och jag har några brudmakeuper bokade. Därförhåller jag butiken öppen 9-11! Kom gärna in och införskaffa ett läppstift för kvällen, glitter el fransar! 

Vill också tacka Allehanda för en fin artikel i dagens tidning! Länken hittar ni nedan…

Gott nytt År och på återseende!

Kram Mariann 

https://www.allehanda.se/logga-in/gar-vidare-efter-tolv-ar-nya-aventyr-vantar-for-egenforetagaren-i-ornskoldsvik