Hej!

Och god fortsättning på det nya året. Jag vill börja med att säga att jag är otroligt glad över alla lyckönskningar, kramar, tackkort mm från kunder, samarbetspartners och vänner sedan mitt förra inlägg om att jag kommer gå vidare i livet och min karriär. I Feberuari anat jag det nya uppdraget. 

Jag hade inte kunnat drömma om hur många som visat uppskattning för allt jobb vi gjort och vad vi i butiken åstadkommit de här åren. Det värmer verkligen. Som ni förstår så kommer butiken leva vidare med min grymma personal och vi kickstartar därför med en utlottning som pågår på både Instagram under @makeupbyornskoldsvik samt Facebook Make Up Store Örnsköldsvik. 

Gå in och tagga och delta!

Idag finns jag och Josefin på plats och har tid för brynplock färg och form! Bara droppa in! 

Varmt välkomna! 
//Mariann Domeij

”Det nya året är äntligen här och det vill vi fira med dig!
Vi kommer att tävla ut makeup-kurser fyllda med inspiration inför året vi har framför oss! Du får under 30 minuter en rådgivning om vad som passar just dig, du väljer själv om du vill ha en dags-eller kvällsmakeup. 

För att delta behöver du gilla vår sida och tagga en vän som inte får missa detta! Senast 2017-01-06 kontaktar vi dig om du vunnit✨
OBS! Vinsten är endast giltig under Januari.”