Hej!

Fredag och många är förstås laddade för lite hockey ikväll och ledighet i helgen. Vi kör på i butiken med många bokningar just inför hockeyn samt AW. Det kommer bli en härlig stämning hela eftermiddagen!

Som ni upptäckt så har jag inte varit lika flitig att inspirera här på bloggen med inkomna nyheter och evenemang pga av mitt nya uppdrag. Så tills nästa duktiga tjej tar över här försöker jag köra lite dubbelt i den mån jag hinner.

I morse när jag kom hit till vår fina butik så ser jag massor av nyheter som droppat in. Bla en trio skugga i tillhörande bröllops kollektionen PEARL! Super fin! Den och många andra nyheter, tips och erbjudanden, kommer ni få ta del av under årets första klubbkväll som går av stapeln Torsdag 26 Jan kl 17:30! Anmälan görs i evenemangsloggen på Facebook. (Kommer under dagen uppdateras/marknadsföras) men så klart kan ni redan nu skicka ett sms till mig så tar jag upp anmälningarna eftersom 070-270 00 82

Missa inte det!

Här kommer dagens 🙂 Ha det gott så länge!

/Maja”