Om Mariann

Jag heter Mariann Domeij är drivkraften bakom Make up Store Örnsköldsvik, 34 år fyllda bor vi tillsammans jag, min man och 2 söner på 7år respektive 3år  i centrala Örnsköldsvik.

Intressen som ligger mig varmt om hjärtat är idrott så som fotboll, Ishockey och skidåkning. Förutom det så gillar jag att festfixa för andra och arrangera olika evenemang i den mån man hinner.

Sedan 2år tillbaka sitter jag även som styrelseledamot i Företagarna i Örnsköldsvik och vill gärna vars med att påverka och utveckla företagsklimatet i Örnsköldsvik!

Nätverk är en viktig del i mitt jobb och därför ser jag alla tillfällen till möten som en viktig del i utvecklandet av verksamheten. 

 ”Maja”  är ett smeknamn i mina vänners bekantskap.

Jag startade makeupartistkarriären i Providence RI i USA för snart 15år sedan där jag fick möjlighet att samarbeta med olika fotografer och Argenturer inom området. Jag fick mersmak av branschen och bestämde mig för att starta eget när hon var åter i Sverige. 2005 öppnade jag dörrarna till Make Up Store i Örnsköldsvik och Oscargallerian. Butiksytan blev för trång med tiden och3 år senare flyttades butiken till större lokaler och verksamheten utvecklades yttligare.

2012 fick butiken pris som svenska bästa butik samt kom på en tredjeplats efter Tallin och Singapore bland världens 300 butiker. Det året vann jag även priset som årets kvinnliga företagare i Örnsköldsvik det året. Det var det häftigaste jag varit med om med tanke på min resa som inte hade varit spikrak direkt fram till dess. Det blev verkligen ett kvitto på allt hårt jobb som krävts.

2014 blev jag även utsedd till årets franchisetagare på Frannygalan som delades ut på Hotel Grand i Stockholm.

Samma år blev min butik utsedd och prisas som VÄRLDENS bästa butik bland 300 i koncernen!

Med rätt handledning, stöd, egen erfarenhet och engagemang från nära och kära samt en stark vilja att lyckas, är förklaringen till den utveckling butiken haft under åren.

Mariann Domeij 2011

2 thoughts on “Om Mariann”

 1. Ulrika skriver:

  Hej min undran är varför min eyeliner försvinner , har eran cake liner även liqvid mm de flesta har ju eyeliner kvar hela dan är det olika feta lock eller trist är det

  Gilla

  • Hej Ulrika!
   Testa att använda den tillsammans med Mixing liquid så ska du se att den sitter bättre! Kom gärna in i butiken så kan vi visa dig! /Sandra

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s